- TÓNY PORTSKÉHO
Tento výrazný Pinot Noir z kalifornské Lodi zrával v sudech po portském vínu, což mu propůjčuje sametovou texturu a vrstvené tóny ostružiny, červených bobulí, kakaa, propletené complexním kořeněným aroma a bohatými stopami opraženého dubu.
Odrůda: 100 % Pinot Noir z písčitých až písčito‑hlinitých půd v údolí Lodi
Klima: ráno chladné, přes den teplo – ideální pro bohatý styl Pinot Noir
Zrání: minimálně 2 měsíce v sudech po portském vínu – vrstvené tóny kakaa, bobulí, exotického koření a toastu
Unikátní styl: Pinot Noir s hloubkou a sametovým nádechem díky portovému sudu
Atraktivní pro všechny náročné zákazníky: milovníky delikátních červených, experimentátory i čokoládové gurmány
Vizáž láhve i etikety – ideální dárek pro milovníky červených vín
Elegantně se doplňuje s pokrmy podobného ladění jako například pecorino s mandlemi, pečený telecí nebo vepřový tenderloin a čokolády s vysokým obsahem kakaa (85 %+).
Ideální teplota: 15–16 °C
Dekantace: doporučených 20 minut pro uvolnění vůní
Archivace: připraveno k okamžité konzumaci, ale lze nechat zrát 2–4 roky pro další komplexitu
Produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Produkt obsahuje siřičitany.