Doporučené pokrmy: Ideální doprovod k rybí kuchyni, obzvláště k dravým rybám, jako je štika, pstruh, candát anebo okoun.
Jedná se o malé rodinné vinařství, které vlastní 15 hektarů vlastních vinic a vzniklo v roce 1959 manželstvím dvou místních vinařských rodin, François Sipp z Ribeauvillé a Marie Louise Mack z Hunawihr. První zmínka o vinařské tradici těchto dvou rodin je již z roku 1698. V současné době na vinicích hospodaří jejich syn Jacques Sipp a jeho žena Laura, oba diplomovaní enologové se zkušenostmi z USA a dalších vinařských velmocí. Ve vinici dominují vápenité půdy spolu s jílem. V minulosti udělalo vinařství významný krok ke změně způsobu pěstování hroznů v rámci BIO – produkce „Ecocert France“ certifikované, od roku 2010. Cílem je, aby se kladl nejvyšší možný ohled na životní prostředí a rovnováhu s ním, při pěstování hroznů a výroby vína. Vinice jsou zazeleněny doprovodnými rostlinami, v půdě jsou draví roztoči a atd. Dále se pak ve vinicích používají pouze přírodní hnojiva, jako jsou kompost a mulč. Hrozny jsou sbírány ručně do malých plastových bedýnek, konkrétně u Pinot Blanc kolem 20 září.