Vinice vysázená s expozicí na jih na vápenatém podloží v nadmořské výšce 70m n.m. keříkovitým systémem Alberello je v průměru 20 let stará a leží přibližně jednu míli od mořského pobřeží. Vinohrad je osázen v hustotě 5555 hlav/ha s produkcí 8-9 tisíc kg/ha s cílem podpořit intenzivní aroma a komplexní chuť. Převládající vápenaté podloží. Na jaře jsou keře prořezávány na jeden pupen/keř. Na přelomu června a července probíhá selekce menších hroznů a 20 dní před sklizní se opět realizuje selekce méně vyvinutých hroznů. Tento způsob minimalizace výnosu má za cíl, že se sklízejí jenom nejlepší hrozny v optimální kvalitě. Před fermentací probíhá 15ti denní macerace za studena a víno zraje v nerezových tancích z důvodu zachování svěžesti vína a jeho ovocného charakteru.